Jag klarar mig själv, jag kan det

 
 
 

Show

Som vanligt blev det en show...

Och Mina


Förra året i Sverige


Var lilla stora tjej

E sover over hos en klasskompis. Hon kanner inte foraldrarna sarskilt val och det ar forsta gangen pa sa satt, alla andra (kanske tre) overnattningar har varit hos de vi kanner.

Men E ar laddad:) Mamma ar dock nervos.

Det var ju inte sa lange sedan....


Fast hon ar ju stor anda....


Samtidigt pa Julu Lu


Konsten att laga mat

 

Pa Sophias hippa blev det matlagningskurs. Det var valdigt roligt!

 






Borjan till varrullar.....



Borjan till dumplings, ja det ar inget annat:)


Examen och bra betyg:)

s

Malin

Malin vill bara ha ris och soja. Till frukost, lunch och middag. Bra eller daligt?










Class Party

I måndags var det klassfest och imorgon är det sista dagen i ettan:)


Dagarna går

Det har varit så mycket sista tiden så vi hinner inte riktigt med. Malin har äntligen kommit, som vi väntat! Sen har vi talat, varit på boklansering, lunchat, showat och spelat spel. Nu ska vi sova lite.


Lycka

Lycka är när det är så varmt att man kan dricka chokladglass. Leendet blir liksom så mycket större...


(S)he's got the whole world....

Mina förbereder sig inför veckans avslutning. Efter sången och dansen klättrar hon upp till myntburken, tar lite mynt och lägger i hatten. Sen går hon runt och vill ha mer pengar. Undra om det är så det går till på dagis?


Från ovan


Hongkong

Det är ngt speciellt med Hongkong ändå! Fast allra helst hade jag varit i Sverige och firat Andrea! Hejdundrande fest förstod jag:)


6 juni

Vi har skakat över 300 händer, ätit skagen, köttbullar, sill, hallongrottor och smakat mackpirinha. Därtill gratulerat och gratulerats på Gustavdagen.

Nu vill vi skicka gratulationer till dagens födelsedagsbarn Edvin och Lisa. Dessutom vill vi gratulera kusinerna Edgar och Algot som har kalas idag.

Om vi glömt någon denna dag så är det inte vår mening, det har liksom varit lite mycket fast ändå en bra dag helt enkelt.


Bakning

Häromdagen var det stora bakkvällen här på AnFu Lu då Estrid skulle bjuda klasskompisarna på fika. Det blev inte bara extra lyxig mellis, dagen till ära kom alla barnen med i Honors Club:) För sista gången har de läst sina 15 minuter om dagen. Nästa år, i tvåan, håller man inte på med sånt förstår ni väl.


Några ord

Efter att varit isolerad från omvärlden i tre dagar får jag äntligen höra barnens röster på en något krasslig lina från Peking. Estrid berättar att hon lagt ett papper på min stol vid sängen. Det är en sten på mamma, så att det inte ska blåsa bort och du kan titta när du kommer hem tillägger hon. Oj vad glad man kan bli för några ord på ett papper:)


RSS 2.0