Så blev det




Lunchar med Estrid



Den går nog till historien som billigaste någonsin, 34 kr 😜👍




Oliver fick tydligen hjärtan

Kalas på gång. På söndag chockar vi klasskompisarna med korvgrillning och fiskdamm👍😂😜 eller kanske är det främst mammorna som blir chockade av "det svenska"...




Jag vet inte riktigt vad jag ska göra här i Indien

Gissa bajset eller??


Dior i lekparken, bara för att




Inte lika mycket här 😜




Lite skillnad 😂😂




Stolta är vi

E har nu högsta betyg på allt utom matte och mandarin. Mattebetyget är verkligen helt ok tycker vi! Herregud hon går i fyran och det är knappt så jag och P förstår ibland och inte kan vi förklara om vi förstår;) Dessutom är hon inte lika osäker längre utan gör läxan helt själv, och det är också en stor bravur efter att ha bytt skola! Nu blir det bara treor framöver:) 

Betyget i mandarin har sin skäl. E, och M för den delen, försöker dölja att de kan för mycket. De ville (läs vi tyckte att de borde) läsa mandarin men eftersom det inte finns några högre nivåer än nybörjare så kommer de ingenstans. Det kan vara ett av de misstag jag och P gjort i den här flytten. Men nu så, på inrådan av andra om mandarinlektioner i E och Ms skola blir det extra lektioner på söndagar:) 
 
En stor eloge till Estridbästrid som har kämpat på den här jobbiga hösten. 
 



Hämtning

Hämtar Mina och Joan på skolan

Mina: Mom you can do the Monkey Bar if you want! 

Hmm nja jag stannar nog här nere😂😂




Mina bakar hos Joan och ger tydligen kostråd😂😂😂




"Mina advised Julien that he should cook healthier way instead of using too much chocolates! Perfect advise for French people!" 

Vi kallar de "discokycklingarna"

Glad påsk! 





Åskvädret





RSS 2.0