Sverige

Vi är äntligen i Sverige och det är alldeles underbart. Rent, vackert och sådär lagom varmt. Nu sitter vi på en båt på väg till Nämdö. Igår var vi i Skärmaräng. Sen har det varit Gröna Lundx2 och massa bad. Det går ingen nöd på oss. Vi lovar lägga upp bilder, men först lite semester... Ha det bra!

Vår sista dag i Shanghai

Sista dagen i Shanghai handlade förstås om bad...



Ett tydligt mönster i vår familj! Vem ska nu ta reda på den där?



Jag...



I alla fall inte jag, den är inte min...



VA? Skulle jag?

Trafiken

Jag tänkte berätta om en taxiresa jag hade idag, men jag hittade det här istället http://fredrik.cafe.se/personligt-meddelande-2/ Tål att tänkas på. Taxiresan berättar jag om senare.

Bättre bilder?



Vad tycker ni? Jag skulle kanske inte ha bytt min gamla Sony Ericsson mot 4an?

Närmare 40

Idag är det soligt och varmt i Shanghai. Varenda människa vi möter pustar oj vad varmt det är idag. Officellt 38 grader, inofficellt säkert 40 om inte mer.  

Vi började dagen med ett svalkande dopp i poolen. Sen åt vi lunch utomhus. Vi var på en mysig restaurang som ligger bland flera andra restauranger och har en större öppen gård. Det fanns kryddor som doftade, hängmattor att gunga i och en fågel som sa NiHao. Enda nackdelen var att Estrid blev rödare och rödare. Även Mina blev rödare och rödare. Det var inte solen utan värmen. Till slut gav vi upp och gick in till ACn. Pontus konstaterade att även jag såg ut som en kräfta.

Vi avslutade eftermiddagen med ytterligare ett dopp i poolen.

Hoppas ni har en trevlig lördag!

Kusinerna



Mina fina kusiner. Fast de är ju också lite suddiga?! Är det pga en dålig mobil, bra GTs eller karaoke med Hanna Montana??



En fin tjej.

RSS 2.0