Det är roligt att cykla


Lady Gaga in the house


"Father's love lunch"


"World's Greatest City: 50 reasons why Shanghai is No. 1"

Jag tror jag skulle göra om ordningen något, men helt klart ska 88:an ha en plats;) Beskrivningen är dessutom toppen, lägg bara till kristallkronor och peruker.

http://travel.cnn.com/shanghai/play/worlds-greatest-city-50-reasons-why-shanghai-no-1-590704


Mysigt sällskap

Minecraft och Nail Salon 3 på agendan.


5-åringen och pennan

Hon har aldrig gjort det tidigare, vi har inte ens varit oroliga för att det skulle kunna ske. Så helt plötsligt, några månader före 5-årsdagen, hittar vi spår i alla rum. På möbler och väggar..... Ja ja ett barn av två är väl ganska bra ändå och trollet i TV-rummet är ganska fin, men säg inte det till Mina;)


En till pappa, en till mig....


Fika


Utflykt till Qibao


"Stå still här nu och vänta"


Mei Hua

The plum blossom a la Mina:)


Resterna av nyårsfesten


新年快乐! 恭喜发财

Xin Nian Kuai Le


Hong Bao

I dagarna byts det många röda kuvert. Innehållet är pengar förstås och beloppet ska gärna sluta på 8!

I Estrids skola fick eleverna göra egna Hong Baos och sen fick de chokladpengar efter hur fina kuverten blev. På Minas skola fick man stickers. Jag och Pontus har inte fått ett enda såklart;)


Luften

Idag är det en riktigt bra dag (förutom snöblandat regn sidledes, men det skulle vi ju inte tala om), 99 i Shanghai och "bara" 36 i Peking. Rapporterna från Peking är dock skrämmande och det är första gången jag ser ryktet om att göra Peking till en "enmanspostering" i skrift http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/varlden/rekordsmogen-som-hotar-peking_7888024.svd

Mina och rapporterna

Mina läser sin egen rapport från skolan: Mina was very very good and she didn't sit on the thinking chair. She was great, great, great, great and she ate all her soup.

Dagen efter konstaterar Pontus att hon inte har ätit någon lunch på skolan varpå Mina utbrister "får jag den, jag ska göra ett airplane av den där"....


Me and my ponytail


Kaffe på maten;)


RSS 2.0