Bockar av ett nytt land

Mot DPRK. Det här ska bli intressant, eller kanske bara helt hemskt. Vi hörs på lördag igen, om jag inte lyckas ta mig runt censuren förstås.


Trendy

Lamborghini??


Vem vill komma och köpa?

Div böcker om Kina, Sverige och Nordkorea säljes till en billig peng! Man kan till och med få pengar från kassan (ja om man pratar med hon i glasögon, den andra är lite snålare...)


Morsdag

Ett rosa, ett lila och fina rosor var vad jag fick:) Passar även på att gratulera mammorna vi inte träffar, Grattis!


Mer party


Vårt partyproffs

Måste bara tillägga att det är strålande sol och 30 grader

 


Källsortering del 2

Runt hörnet från vårt hus sitter de och går igenom kvarterets sopor, påse efter påse. Källsortering när det är som värst.


En bra låt


7 år

Estrid Bästrid Backteman


Kalas


Det fattas något här

Det fattas några sidor i väldigt många ex av veckans The Economist. De är helt enkelt utrivna, med lite kvar i kanten så att vi ska se att vi missar ngt.. För er som inte befinner er i mittens rike kan jag rekommendera att läsa (med tillägg att det är tur att internet och vpn finns).


Den blåa och gula tuben

Mina har saknat Kalles Kaviar. Hon har saknat Kalle så mycket att när hon väl får tag i en tub sätter hon tänderna i den direkt. Hon tar inte bara en utan tre tuggor (ni ser att det gick hål på ett ställe va?). Men det gör inget:)


Ängel??

Idag var min nya kollega med mig på ett möte. Jag hade precis presenterat mig för en person och sagt mitt kinesiska namn, Bei Linda. Då lade hon till "som ängel". Va var min kommentar, betyder det också ängel? Nej sa hon, du ser ut som en ängel. Bra eller dåligt??


Kina och friterade bananer

Så nära en friterad banan man kan komma i Kina...


Morsdag

母亲节快乐

 


Choklad

Det är gott med chokladfontän och vi har det så roligt:)

 

 


Andra bullar

I olika former och med mycket kanel:)

 


Vårkonsert

När det pendlar mellan sisådär 25-30 grader är det förstås dags att fira våren!

 


En dag i parken


De är här!

Vi har bakat, slagit in paket och väntat... och nu är de äntligen här! De firar vi på Franck:)


Märklig mix

Är det bara jag som tycker det är konstigt att man öppnar en fransk/amerikansk bistro?? Vad serverar man då, det bästa av det franska och det amerikanska köket? Det är nog bland det märkligaste jag stött på. Faktiskt märkligare än Pippiland och vattenland på samma gång:)


RSS 2.0