Thailand igen

Vi har missat att visa våra sista dagar i Thailand. Tidsbrist och hemska händelser i ett land nära kom emellan.
Sista anhalten var återigen Khao Lak och vi fick äntligen träffa kompisarna E, E och A (som kom från just landet nära).   

På vårt rum möttes vi av en liten elefant. Mini vågade knappt tvätta händerna eftersom hon då måste förstöra stackars Elefant och hans gröna ögon..



Återigen var poolen i fokus. På hotellet fanns massor av pooler, vi hann inte ens med att bada i alla pooler. Favoritpoolen var den med rutschkanorna. Precis vid den poolen kom det inte ens den minsta vindpust så mammorna och pappan var tvungna att bada lika mycket som barnen.



Stranden var faktiskt lite poppis den här gången. Där fanns det lite skugga och man kunde beställa himmelsk hallonglass i massor.




Sista kvällen hade gulliga C ordnat ett långbord på stranden (hmm nästan den enda bilden där L syns) 

Dessutom hade hon ordnat lanternor.  




En till oss var och när man släppte lanternan skulle man önska sig något. En av oss önskade sig ett husdjur. Ett husdjur som man kan krama och som man kan gosa med. En hund, en katt, en kanin? En hund en katt, en kanin? En hund en katt en kanin? (detta mantra beskriver bara de dagar då det inte är gråt och dumma dumma mamma, dumma dumma pappa JAG VILL HA ETT HUSDJUR).

Fast vi har ju Sköldis och han tyckte nog att det var supermysigt att vi kom hem efter att ha varit borta en hel vecka. Han hade verkligen saknat oss...



Kommentarer
Postat av: mormor

en hund en katt en kanin--under Påsken ska vi vara kattvakt åt en liten katt kille.Mata och kela med en stund varje dag och byta i lådan (Estrids jobb kanske)Den ska inte bo hos oss utan hemma hos sig själv,grannen-Då får Du Estrid prova på flera dar i rad! Härliga bilder från Tailand, ser ju verkligen myyyyysigt ut!Specielllt med Lanternor-kramen

2011-03-23 @ 12:07:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0