Vi är i Kina nu mamma, i Kina

06.15 vaknade vi av att Mina satte sig upp och konstaterade det vi alla mer eller mindre börjar vänja oss vid.
Ja vi är i Kina, i Kina är vi.

Kommentarer
Postat av: Farmor

Härligt att ni vänjer er, det gör inte vi som är kvar hemma. Kram till er alla

2010-09-18 @ 21:20:51
Postat av: mormor

Tänk att Ni bor på den vackra koloniala gatan Anfu Lu enligt Elle: kan Ni köpa tunna kinesiska bomullsskjortor på HeyanÉr och gamla ting på sprillans nya Casa Pepe,dessutom på Mary Chings, läder och kashmirskor för modeitresserade -Vi har bestämt att inte ens tandborste tar vi med oss, här ska shoppas loss-nu måste vi samla pengar som ekorrar!

Nu drömde jag en stund,hoppas Ni har en fin söndag

och att poolen är jättefin i nya huset-skönt att Mina tycker att hon kommit till Kina nu när ni äntligen fått lägenheten! bamsekramar till Er alla.

2010-09-19 @ 08:33:09
Postat av: Berit

Ja, visst är ni i Kina.

Vi vet och vi saknar er som token!



Det går inte en dag utan att vi tänker en massa på er och håller tummarna för att det går bra för Mina och Estrid. Kul att de börjar finna sig tillrätta med dagsysslorna, hur är det med mamsen, börjar hon också få ordning på inskolningen (jösses en sån snabb) Hur ska du få med dig allt under så kort tid? Säkert stöttar kollegorna dock.



Det ser skönt ut med värme och bra väder på bilderna i ser, vi har bara 9 grader här i huvudstaden och hösten stormar in, med vackra färger och nästan kylskåpskalla temperaturer... Suck.

Ska försöka rådda ihop lite övertidspass så vi kan se till att ni "slipper" vara ensamma över nyår, moahaha... det spritter och far i döttrarnas längtan. Håller tummarna för att det går att ordna.



Vi röjer, städar och plockar i Gertruds lilla affär för närvarande, det är smutsigt och roligt. Snart är det dags taket och spackling mm, ska försöka ta några bilder så ni får se.



Kramar från oss alla, till er fyra

2010-09-20 @ 11:16:13
URL: http://null

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0