Anfu lu - vår gata

Vi gick från skolan till vår nya lägenhet (vilket är en upplevelse i sig som vi ska berätta om senare). Estrid var förväntasfull, äntligen skulle hon få sitt/sina rum. Men hon var lite undrande även idag; hur såg lägenheten ut egentligen, hur såg poolen ut, var skulle hon och Mina sova och hur högt upp bor vi? Det trots att det var E som efter ett antal visningar av olika lägenheter konstaterade att hon ville att vi flyttade in i just den här lägenheten. Hon kunde berätta vilken lägenhet hon menade genom att nämna en sak - vad det är förstår ni när ni kommer:)





Kommentarer
Postat av: mormor

Vilken skolflicka- med ryggsäck och äpple i handen!

Stora tjejen - gatan ser ju lugn ut, hoppas Ni sover gott i natt i våningssängarna och inte pratar med varann allt för länge- puss o kram

(Jag får trycka ut ett kort åt gammelmormor som är så ororlig)

2010-09-18 @ 08:44:04
Postat av: berit

Hej Shanghai-aner??

Hur säger man det?



Vad kul att ni kommit in i er lägenhet. Då är ni snart inne i vettiga rutiner. Snart kommer väl möbler och allt sånt som ni också väntar på?



Oj, vilken cliff-hanger... vad nyfiken jag blir på vad det är Estrid talade om då hon mindes lägenheten... -berätta!



Här hemma har vi börjat renoveringen av Gertruds butik. Stängt, bommat igen och börjat röja i den gamla ägarens struntsaker. Igår var en sån dag då Lena Bergsmeds, Gertrud och Gunborg röjde och jag hjälpte till på eftermiddagen. Det är roligt, för man ser direkt resultat. Nu har vi tömt de flesta hyllor och den "snygga orangea" färgen med nikotininslag lyser fram... huff, vad fult det är. Det ska bli ett nöje att få spackla, slipa och måla allt vitt till en början.



Ja, vi kanske ska ta och fotografera lite, så ni får se?

Det gör vi.

Ha en jätteskön helg.

Kramar från Skarpnäcks-Selinarna :)

2010-09-18 @ 09:04:15
URL: http://null

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0