Tjejkväll


Igår hade vi tjejkväll... Vi pratade shopping som ni förstår. Vi gjorde inpackning på fötterna - med fötterna inlindade i gladpack. Framförallt hade vi picknick på balkongen. Det var Estrid som kom på idén, "för där har vi ju den bästa utsikten". Det har hon rätt i. Vi har inga möbler på vår balkong så vi tog filtar och handdukar. Överlag verkar balkongerna användas som tvättstuga, där hänger man sin tvätt på tork om man inte hänger den på gatan förstås. En del lägenheter som vi tittat på har även tvättmaskinen ute på balkongen...

Sen ritade vi. Vi skulle rita det som var bäst med Shanghai. Estrid ritade "kassasylen" och i den hela familjen som åkte upp för att titta på utsikten (vi har inte gjort det ännu men vi har lovat att vi ska göra det så fort det blir fint väder)! Mina ritade "mamma".

Nedan ser ni förutom bästa tjejerna, finaste utsikten och maten. Barnen åt Macaroni & cheese (lite broccoli för Mina, vilket var det som de åt). Jag åt väldigt stark kyckling som Liu Mei lagat. Rester, vi sparar inför shoppingen!

















Kommentarer
Postat av: berit

Wow, vilken fantastisk utsikt ni har. Det känns nästan overkligt att se er ha en mysig picknick på balkongen och se värsta skyskraporna i bakgrunden! Ska bli spännande att se hur utsikten ser ut från kassasylen :)

2010-09-04 @ 14:49:13
URL: http://null

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0