så att det blir helt rätt

Vi är nere i husets lekrum. En liten pojke och hans ayi är där. Ayin frågar

- This is Leon, what's your name?
- Mina
- How old are you?
- Mina is 2, I'm 5 (svaret kommer från E medan Mina kämpar med sina två fingrar för att det ska bli rätt, ibland blir det ju fyra ibland 5)
- And you, what's your name?
- Estrid
- Hetti, hon hete Hetti. HETTII.... ja ni förstår väl vem som säger/skriker det sista.

Bra att vi fick det utrett, Hetti är hennes namn surru... 

Kommentarer
Postat av: mormor

Jag vill vara er ayi, tänk vad vi skulle leka och fika därborta i Kina och kinesiska, det är väl som fala mål bara att babbbbla på! kram i massor till Er.

2010-09-30 @ 09:04:23
Postat av: Andrea

Jag tänker på er jämt, drömmer även att jag är påväg till er, att jag sitter på flyget och bara vill vara framme för att träffa er. det ska bli snart! Vi träffas ju snart. bara 2 månader kvar, så ska vi fira nyår och lite jul hos er, i värmen tänkte jag säga men jag menade såklart att det itne gör något vad det är för väder. jag skulle kunna vara inomhus varje dag när vi är hos er, bara jag får vara mer er...



Nu ska jag över till farmor och prova lite kläder. Jag tänker superduper mycket på er.................. jag saknar er så jag snart sprängs. fikade på ett fik vid dagis och tänkte att jag skulle ringa er (linda eller pontus) och fråga om jag kunde hjälpa till och hämta barnen, ååååh. det är jobbigt :(



Puss och kram på er, nu ska jag äta lasange och pussa på farmor och gmomor.

2010-09-30 @ 17:43:54
URL: http://ddea.blogg.se/
Postat av: linda

Det är så roligt att ni kommer, vi längtar och längtar. Men värmen är nog sisådär:( ni får hålla tillgodo med oss tror jag. Och shopping.. Kanske kan P fixa fyrverkerier så som han alltid drömt om? Och om du kunde hämta barnen som du har gjort i Stockholm vore alla så mycket gladare här på 15e våningen... Du saknas oss.



mamma ja det är bara att köra falamål, alla kommer att förstå dig såklart. Vi har tur An Fu Lu kan man säga i taxin...

2010-09-30 @ 18:29:28
URL: http://estridmina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0