Får man hoppa?





När vi badar händer det att någon av oss hoppar, några mer än andra! De som hoppar står på kanten och räknar på svenska, engelska eller kinesiska. En säger one, two, tre eller i, ör, san. Att vi hoppar gör sura gubben ännu mera sur. Att vi är där flera gånger om dagen gör honom säkert nästan arg och att vi alltid måste dricka flera glas vatten för att det är så kul att hälla upp vatten gör honom säkert galen.

Kommentarer
Postat av: mormor

HALLÅ DÄR- finns det sura o arga gubbar som också badar eller är det badvakten??

Det ser ju mysigt ut, blev det extra mycket bad idag när ni fick vara hemma från skolan?

Jag fördriver tiden med fönsterputs och fösöker ordna harmoni, det fattas mig något!!

Kram,hoppas på bättre väder imorgon

2010-09-01 @ 18:47:47
Postat av: Berit

Hej,

oj vad kul att höra om era dagar och äventyr, jag läser högt och försöker uttala de Kinesiska orden, det måste vara hur kul som helst att lära sig ett nytt språk! Så oerhört roligt att enervera en sån vän av ordning med era pool-lekar, rätt åt farbror tråkig! Hoppa och lek, ha kul. Det ska en riktigt ogin och elak gubbe till att inte dra på munnen när underbara barn skrattar och leker... -rätt åt honom!



Har ni bestämt er för vart ni ska bo? Hittat något trevligt boende?

Vad jobbigt men spännande att få hem papper på hur barnen "skött" sig under dagen. Fniss

Estrid verkar trivas som fisken i vattnet, åh vad skönt. Mina behöver nog bara lite språkförståelse för att komma igång även hon.



Här hemma är det höst, inte så att träden gulnat ännu, men det är nog bara en tidsfråga. Det är 13 grader "varmt" hurv... och blandat sol/moln. En septemberbörjan som kunde vara bättre. Jag är tokförkyld och snörvlig, Kenneth hade feber i förrgår och Andrea och Manda är snuviga, så nog känner vi av kylan minsann.



Vi saknar er så det värker inuti. (Vi fantiserar om att flyga över Manda, Andrea och Gertrud under hösten, men får inte riktigt ihop det... Ger inte riktigt upp ännu, får väl se hur det går)

Fortsätt posta inlägg, det är underbart att läsa.

Massor av kramar från Stockholm

2010-09-02 @ 11:11:46
URL: http://null

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0