Vår helg

har varit regnig. Om vi skulle beskriva skulle vi nog säga att "det regnar väldigt väldigt mycket. Det regnar så mycket att det skvätter när regndropparna träffar gatan. Det spelar ingen roll om vi har regnjacka, gummistövlar och paraply, vi blir blöta ändå. Vi blir blöta på benen också".  

I lördags regnade det så mycket att vi inte lämnde vår gata. I detta regnväder var det såklart extra kul att våra kompisar kom hem till oss. Vi lekte, fikade och åt bullar/bakelser. Sen sprang vi alla över till en resto mittemot. Tyvärr visade (mat)klockan en alldeles för sen tid och det blev lite kaos a la oss i Kina. Laxen passade förstås inte alls till en början men när vi väl smakat var den nog det godaste vi ätit:)

Lördagen avslutades med att vi
pratade med fina kusinerna Ernst och Otto.
åt middag med mormor.
pratade igen med Ernst, Otto och Edgar som då hade vaknat. De var fina och kalasiga. Vi saknar E, O och E. Vi hoppas att de hälsade till våra gulliga kompisar Max och Karolina.

Kram



Kommentarer
Postat av: Ernst och Otto

Hej Estrid och Mina

tyvärr kunde vi inte hälsa till Max och Karolina, var sjuka.

Vi var på fd Lime Bar och åt, men det var ingen mat som vi tyckte om.

Drack bara coca cola och åt bröd.

Idag har vi varit hos Ulla och Lennart på landet, regnade hela dagen.

Vi försökte bygga snögrotta med den lilla snön som var kvar.

Kramar från Ernst Otto och Edgar

2010-10-24 @ 16:43:14
Postat av: mormor

Ja- va mysigt det är med Skype lite, nej mycket närvaro blir det.Regn och åter regn är det här också.Har precis spelat bingo med gammelmormor(tråkigt)men vad göra med all tid i världen,puss puss

2010-10-24 @ 20:53:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0