Ingen aning

Det har varit en hektisk vecka för några av oss här i Shanghai. Varför kan ni enklast se i närmaste kvälls-/skvallertidning och om ni tittar extra noga på bilderna så kanske ni känner igen någon... Otroligt roligt har det förstås varit och jag är djupt imponerad.

Men ibland skulle jag faktiskt vilja kunna säga ingen aning och vända ryggen till. Ingen aning är tydligen det nya svaret här på Anfu Lu och det har använts flitigt den senaste veckan. Följande utspelade sig idag:

- Oj Hettii blööder. Vi måte ringa ambulans.
- Men du har ju en mobil Mina, kan du ringa då kanske...
- Jaa. Hej, ambulansen, Hettii blööder, puss
- Vad bra att du ringde, men vad sa ambulansen?
- Ingen aning

Och så var det med det. Men oroa er inte. E hade kliat på ett av sina hundra myggbett och M "ringde" från en av leksaksmobilerna (den vi fått från kusin Malin med Lena Ph på baksidan:)). Det hela slutade odramatiskt - M gick och E fick ett plåster.

Nu ska vi verkligen bara vara hela helgen, det behövs.

kram

Kommentarer
Postat av: mormor

Tur att vi har lite 112 i oss i familjen och vet var vi ska ringa, men hur fungerar det med garderoben för dig nu Linda i dessa SVENSKA design,tider!!!Knappt att man vågar skicka Färila dressen i dessa SD tider - hur ska det gå,mysbyxor på!Ingen aning...............kram

2010-10-15 @ 23:36:40
Postat av: linda

Jag har ingen garderob just nu. Den är mer eller mindre tom i väntan på något... Estrid såg sverigedräkterna idag och konstaterade att de var ju inte som färiladräkten - "nej man har svart kjol, har man inte?".

2010-10-20 @ 18:20:35
URL: http://estridmina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0