Fina E

valde kläder för veckans första skoldag. Det blev nya kinesiska klänningen i bomull och den fina koftan mormor köpte för länge längesedan. Äntligen koftan tycker mormor (tror vi) och mamma.




Den kliar inte konstaterade E.

Vi ses imorgon

Kommentarer
Postat av: mormor

Wow, mormors sötnos, ja verkligen äntligen det är tur Du har en syster lycklig som kan ha den sen och va var det jag sa- den kliar inte! Puss puss va mormor längtar efter Er.

2010-10-19 @ 16:02:24
Postat av: Berit

Åh, nu har jag sett... på SVD om Victoria och Daniels i Shanghai, där var du ju Linda! överallt fanns små glimtar av dig. Vad kul att se, roligt för dig att få ta emot och vara med kronprinsessan och hennes man under stadsbesöket.



Tänk vad länge sen det var, ni såg dem i er farstu, då i begynnelsen av deras romans.

Oj vad knasigt med alla dessa "fotografer" som vill föreviga era vackra barn hela tiden. Konstigt. Men de måste te sig som små smycken med sin ljushyllta uppenbarelse, blonda hår och blå ögon, underbart på något sätt ändå. Tänk vad fint ni blivit emottagna av allmänheten.

Gertrud håller på och bokar resa nu, Nu, NU! Det blir en fantastisk upplevelse för våra barn att få åka tvärs över hela jorden och träffa er. Tack för att ni är så himla gästfria och generösa, Kram

2010-10-20 @ 14:01:28
URL: http://ddea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0