Det är ingen ordning på allting, man hittar inte varenda dugg

Vårt flyttlass har äntligen kommit. Tur var det för i natt frös vi, våra täcken låg förstås i containern och vi har klarat oss med lakan hittills. Men nu är det höst i Shanghai.

Det är faktiskt en väldigt märklig känsla att se våra saker här i Kina, i den här lägenheten. Mycket har vi saknat, en del är bara borta. Imponerande nog har allt packats upp idag. Det innebär tyvärr inte att vi vet var saker är eller att det inte är saker överallt. Bl a har vi inte bestämt oss om vi är nöjda med lösningen att ha stekpannorna i skåpet under diskhon, dvs precis bredvid soporna?

Citatet i rubriken kommer från en älskad figur, någon som vi tittar på eller pratar om nästan varje dag. Vi har funderat på den meningen sedan vi kom till Shanghai och vi kan den utantill. Vi har insett att det är en beskrivning av vårt liv sedan februari.

Nej nu ska vi plocka lite till. Vad gör man med 10 kartonger böcker utan en bokhylla?

Kommentarer
Postat av: mormor

Jag har ju sett nu hur Ni formar till det med alla möbler,tack vare skype och jag instämmer med meningen!Det måste ju bara bli bättre med allt på plats nån dag när solen skiner-kram

2010-10-26 @ 16:36:56
Postat av: Anonym

Roligt att alla möbler kommit, förstår att tjejerna längtat efter alla leksaker. Hoppas att ni mår bra. Jag har fruktansvärt mycket på jobbet men nästa vecka är det skollov och då åker vi till Kolmården med kompisar. Saknar er!

Kram

2010-10-27 @ 08:39:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0