Vantar och mössa på

Nu är det kallt i Shanghai igen. Idag hade M på sig fleecetröja, väst, mössa och fingervantar när hon gick till dagis. Vi är glada att vi fick tillfälle att visa farmor och farfar ett fint och varmt Shanghai. Idag blir det utflykt i en betydligt kallare stad. Det blir tempel, gamla stan, yu garden och drink högt högt upp.

E är hemma idag igen. Hon vill vara med oss, men helst vill hon bara vara hemma. Eller så vill hon gå till skolan men då får hon inte vara med farmor och farfar och så vill hon vara hemma. Men inte på utflykt och inte i skolan, eller så vill hon gå till skolan men då bara halvdag. Eller heldag. Ja ni förstår hur tankarna har gått hela morgonen. Nu pysslar hon med Liu Mei och farmor är imponerad av att hon faktiskt pratar engelska. Hon vill absolut inte prata engelska med oss. Vi har undrat om hon får så många prickar för bra uppförande pga att hon är så tyst. Men så är det inte, både fröken och andra föräldrar säger att hon talar engelska. Skönt.

Vi ska hämta glasögon också.

Vad ska ni göra?


Kommentarer
Postat av: mormor

Fylla i visumansökan och framförallt försöka ta oss dit!Foto måste man ju ha också - ja nu blev det lite stressigt.Härligt med engelskan så Estrid har det bra om dagarna man kommer ju ihåg hur det var när man var liten - språksvårigheter och då var det bara DIALEKT!Tänk att Mina knallar iväg på morgonen,vilken stor o kavat tjej hon är!Ha en trevlig dag och kram till Er alla.

2010-11-15 @ 09:23:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0