Thailand

Vi åker till Thailand imorgon. Det blir underbart och maten är förstås toppen. Men är flygplanet blått? Risken är att M inte följer med om flygplanet inte är blått. Hon är fortfarande väldigt besviken på att inte vårt flygplan från Sverige var blått. Blå är "favooitfärgen". 

Thailand är ett land som vi har diskuterat i flera flera år. Ska vi? Nej det ska vi inte. Ska vi? Nej det ska vi inte. Men kanske, nej det ska vi inte.... Några av oss har ett annat land som vi hellre vill åka till. Men nu blir det ska vi, och ja det ska bli kul. Fast vi är ledsna över att vi inte kunde åka till bästa bästa Lotta&Anders. Vi vill vara med Wilner, Lisa och Klara. Vi vill se var ni bor. Tråkigt.

Kram



Kommentarer
Postat av: Hanna

Ha det så skönt! Låter verkligen härligt! Här är det 10 minus och massor av snö! Vi har åkt pulka och Ernst snowboard för första gången. Edgar åkte som en liten kanonkula i sin pulka, helt orädd!



Sen blev det pepparkaksbak, puuh... Tar på krafterna! De slåss om kaveln, degen och formarna...



Ha det så underbart i Thailand med Green curry och Singha : )

2010-11-27 @ 18:40:51
Postat av: linda

Vi har det toppen har. Det ar ett valdigt fint hotell och vi har badat hela dagen, nastan utan avbrott. Men vi skulle nog ocksa kunna tanka oss lite lite sno, vi saknar det.. Duktiga killar som kan aka snowboard och vagar aka pulka. Duktig ar du som orkar satta igang pepparkaksprojekt.



Vi har inte hunnit med green curry, men nagon Singha och skaldjur har vi fatt i oss.



halsa killarna med en stor kram

2010-11-28 @ 18:22:22
URL: http://estridmina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0