Tanden är borta

Det var på tiden tycker E och tittar på hålet som är kvar. Hon är väldigt stolt förstås! Nu får vi se om tandfén kommer?


Kommentarer
Postat av: mormor

Va kul - nu måste ni ta kort på en gång, så vi får se hur Estrid ser ut utan tand - innan den nya står där fin o grann - puss imorgon öppnar jag affären klockan 14.00 tänk om Ni kunde vara med!

2010-11-17 @ 23:42:52
Postat av: Andrea

tjihooooo äntligen Estrid. Jag och Basse längtar efter er supermegamycket. Nu idag lämnade vi in ansökan om visum så på måndag är dom klara. nu börjar det bli kort om tid. Vi(läs jag) räknar ner dagarna och får ibland lite panik att det känns såå konstigt att vi bor såpass långt bort ifrån varandra. det känns som att ni bara är på semester och att den dagen jag längtar efter är när ni kommer hem till allt det gamla vanliga, ja ni förstår.



Ni är saknade iaf..

Imorgon blir det skola för mig och sedan Ingivning på Hjärtat Blommor, det ska bli mysigt!

Pussar från eran Dea&Basse

2010-11-18 @ 00:29:58
URL: http://ddea.blogg.se/
Postat av: linda

Usch idag är det inte så kul att bo så långt bort som vi gör. Det händer så mycket där hemma som vi inte kan vara med på:( Idag har vi gråtit. Först lite, sen mer och mer. Tänk om ni alla kunde bo nära oss! Vi bor långt ifrån varandra men ni är ändå så nära. Vi pratar om er varje dag och vi saknar er massor. Kram

2010-11-18 @ 15:04:19
URL: http://estridmina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0