Söndag, om än ännu bättre väder, presenter och kalas

Så kom söndagen med ännu bättre väder och närmare 20 grader. Vi var nog de enda som hade plockat fram sommarkläderna (eller kanske ännu inte givit upp hoppet och plockat undan sommarkläderna..)




Ännu mera shopping var målet, denna gång Carrefour. Första gången för mig och barnen. Herregud vilken galen affär, man blev trött av att bara ta sig in. Det man inte kan hitta på Carrefour hittar man nog ingenstans konstaterade L. Nja sa P, som varit där flera gånger nu, du hittar knappt något du känner igen. Vi undrade om vi skulle våga prova någon av alla de korvar som fanns, men fegade ur i sista stund. Kan man äta hot dog?




P fick äntligen sin födelsedagspresent. Vi talar tyvärr inte om årets födelsedagspresent utan förra årets. Inför kommande födelsedag kändes det bra att hålla det vi en gång lovat. Som ursäkt måste vi säga att vi då för nästan ett år sedan tänkte vänta till våren, men när våren kom stod vi inför flytten. Det fanns några cyklar att välja på, ni ser bara en bråkdel. Det blev en Giant. En väldigt bra cykel enl M.

Efter denna upplevelse pustade vi ut i solen på balkongen.




Dagen avslutades för Es del på kalas. En klasskompis fyllde år och hade kalas på ett lekland. Det var pizza, chips, morötter, trekantsmackor med strössel och bananer. Det anordnades tävlingar med priser som nästan var finare än vad födelsedagsbarnet själv fick i present (alla fick pris). Därtill goodiebag.

För Ms del avslutades dagen i ytterligare ett bad. 

Övriga två lyckades i sista minuten slå till på ett skåp som vi tittat på sedan vi kom hit. Ett fint modernare kinesiskt skåp som numera är vår hall.

Alla konstaterade vi vid läggdags att nu är det inte många dagar kvar tills farmor och farfar är i stan. Jippie.

Kommentarer
Postat av: mormor

Tjohooo - äntligen en cykel till pappsen, men Du cykla försiktigt där ute!Sen ett skåp och kalas och allt ni hittar på, vilken dag!Kramisar till er

2010-11-08 @ 20:04:52
Postat av: Farmor och Farfar

NU är det bara 1 dag kvar!

Vi åker hemifrån nu på eftermiddagen, är hemma hos er i morgon onsdag ca 18,00

Har packat massa flygfrakt såsom välling,fiskbullar, blodpudding, pärlsocker, godis (sockerbitar) och framförallt färilakorv. Detta var bara det viktigaste. (det gör vi så gärna).

Det ska bli så spännande att se Shanghai och träffa er allihop, känns som det var ett halvår sedan. Kramar och pussar vi ses snart.

Vädret ser ju fantastiskt ut "SOMMAR "

2010-11-09 @ 07:56:32
Postat av: Faster Ulla

Stort Grattis Pontus hoppas att Du får många presenter!



Massor av Kramar från Farmor, Ulla och Lennart.

2010-11-11 @ 10:45:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0