Vi är hemma igen

och det är ganska skönt. Men kallt. Ja inte så kallt som i Sverige, men mycket kallare än Thailand.

Thailand var toppen. Vi har badat och lekt på stranden. Vi har pysslat med personalen. Vi har bara varit. Några gånger har vi varit på nattmarknaden. Vi har ridit. På hotellet vet alla vilka vi är och lättast är förstås att säga Minas namn. Mycket "Mina, Hello Mina" har det varit.

Vi har tyvärr inte badat så mycket i havet, trots att det låg bara ett stenkast från poolen. Samma dag vi kom hade en person bränt sig på en brännmanet, det talades även om att någon trampat på en vid strandkanten. Men vi har ändå hängt på stranden och njutit av havsbruset - lite annorlunda än trafikljudet i Shanghai!




Mina, bytte det djupa mot barnpoolen

och visar fynd från strandpromenaden.







Estrid gör "bullen" - du gör liksom som en kanelbulle, snurrar så här. Enkelt!

Underbart var det. Fast vi har alla saknat Shanghai. Nu ska vi ut och cykla.




Kommentarer
Postat av: Farmor

Vilka härliga bilder, blir riktigt avundsjuk. Förstår att ni haft det bra och väldigt klokt att inte bada i havet. Här hemma är allt sig likt mycket snö men ngt varmare.

Massor av kramar till er alla.

2010-12-04 @ 08:30:25
Postat av: Berit

Hejsan.

Vad kul att höra och se att ni har haft en skön semester. Vi är verkligen avundsjuka. Här är det -7 och toksnöar. Det är 20-30 cm snö och visserligen väldigt vackert och fullt av julstämning. Men svårframkomligt, eftersom inte snöröjningen alls håller samma steg som singlet från ovan.



Vad kan vi skicka med från Sverige som prinsessorna vill ha och blir glada för? Ni kan väl berätta det för Gertrud så sprider hon det till oss.



Idag är vi lite skingrade, Kenneth är på en mästerbyggarkurs. Nyckelharpans byggnation avhandlas och så spelar man och umgås i ett dygn. Andrea tar hand om stackars Basse som fortfarande är trasig i axeln efter förra helgen då den slets ur led på en hockeymatch. Hon är, och sover mest hos honom eftersom han behöver stor sovplats.

Manda sover som bäst efter att ha jobbat som servitris på en julfest igår med jättegulliga Ada, och varit på nattbio efter det. Jag har en jobbhelg och jobbar 14-22 idag och 10-18:30 imorgon. Det är inte klokt vad mycket bilar som halkar av vägen över hela länet, det känns som värsta kälkbacken överallt.



Vad mysigt att läsa att ni hade längtat hem till Shanghai, det tyder ju på att ni håller på att göra er hemmastadda. Härligt.

Nu är det inte lång tid kvar tills vi sätter ett gäng Selinare på planet på Arlanda. Snart kommer de och pussar på er alla. Inte utan att jag är avundsjuk på det också... en osnygg vana den här avundsjukan :)

Var rädda om er, så får ni snart sällskap under några intensiva dagar. Kramar i massor från oss på-ned- över-snöade som är kvar i kalla Nord.

2010-12-04 @ 10:55:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0