välling välling välling

I två dagar har vi varit utan välling, ni kan ju tänka er hur stämningen har varit här. Men nu har den kommit. En ny sång framförs direkt när det ringer på dörren och våra gamla kartonger står där - välling välling välling. Därtill dans förstås. Mannen vid dörren tittar undrande, tar av sig skorna och lyfter in kartongerna, med två dansande/sjungande tjejer runtomkring honom. Nu är det Pippi och välling som gäller, ordningen är återställd. Ja då vet ni vad vi gör resten av den här dagen....


Kommentarer
Postat av: Berit

Åh vad gott med välling, speciellt då man har längtat så intensivt. Härligt att skolan innebär roligheter i form av kaniner och annat som de tycker är kul.



Kan ni få hjälp med tvättmaskinen? Eller chansa på C-programmet? Logiskt vore väl om man tog ett program i mitten både bakifrån och framifrån, så det inte spelar nån roll varifrån man skriver eller läser. C kan man kanske chansa på, för att inte hamna i ett tvåtimmars 60-gradstjohej. Kanske prova med att tvätta ngt som man inte är sååå rädd om för att kolla?



Hur går det med husletandet?

Gertrud sa att du skulle börja jobba på måndag, hur går det då med att leta hem? Tar Pontus hand om det? Eller bor ni såpass ok just nu att ni väntar en stund och kommer tillrätta först?



Här är det svalt och skönt, det är 15 grader och växlande molnighet, så en kofta åker på ibland. Kenneth och jag tittar också på hus, ivrigt påhejdade av Andrea och tvärbromsande...av Manda (surprise?!) Vi har siktet inställt på Enskede eller Tyresö, tror vi. Och gällande Manda och hennes "har gått i baklås" blir det nog mutor som får gälla. En moppe och kanske en nakenkatt... vi får se om vi tål en sån där söt-lustig-liten alienliknande varelse... Vi ska en tur till en kollega för att få oss lite närkontakt, för att se om vi tål dem, K och jag.



Inget bestämt ännu, vi bara tittar.

Kenneth har börjat jobba denna vecka och det går bra, förutom att vi kollar hus så har han ett event, en musik-kväll som han skall arrangera den 2/10 på Park Folkets hus i Liseberg/ Örby. Där skall ett tiotal konstellationer uppträda under några timmar och lite förtäring skall ordnas och så, så han har fullt upp med planer och fixning och allt runtom.

Själv hasar jag runt och försöker få ut så mycket som möjligt av de sista skälvande timmarna av semester, det är svårt. Alla andra har så mycket runtomkring sig så man rycks med, det är inte alls nån mysig slapp semesterfeeling, mest organisation, planer och igångsättnings-energier till max...

Det är lite spännande att tänka på flytt också, det vore så kul att få en egen våning till ungdomarna och en verkstad till Kenneth, det skulle bli enklare att fungera i vardagen, men vi får se. Ännu inget napp, vi har lite olika smak ibland. Men det är som sagt kul att titta.

Håller tummarna för att ni kommer i eget bo snart, det är ju skönt. Pool och sånt finns kanske i de områden ni tittar?



Sköt om er, vi saknar er hur mycket som helst. Andrea bryter så fort vi pratar om er, hennes längtan är så intensiv! Kraaam //Selinarna i Sthlm

2010-08-26 @ 10:09:27
URL: http://null
Postat av: linda

Åh vad kul med hus, hoppas ni hittar något snart! Vi har kollat några lghter, ska kolla några imorgon eller helgen ige. Förutom att vi nu bor långt från dagis är det ändå väldigt bra här, bra pool, bra restaurang som man kan beställa upp ifrån och det är fint.



Jag valde C på maskinen, men det blev D såg jag nu fast jag tror det blir bra är ett kortare program än C om jag förstod det rätt:)



Åh vi längtar så efter er. Estrid blir så ledsen ibland när hon tänker på att hon inte får träffa er så mycket hon vill. Jag vill till Andrea kommer ofta... kram till er alla

2010-08-26 @ 15:20:29
URL: http://estridmina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0