Är det här Kina?

Den senaste tiden kan väl beskrivas i en rad ord; ledsam, rolig, omtumlande, spännande, överraskande, orolig, fjärilar...

Men nu är vi här, i Kina. Flygresan gick toppen, bara lite spilld juice och behov av toalettbesök precis när maten kommit. Annars hade vi det mysigt, spelade spel, kollade film och sov. Fast inte tillräckligt tydligen, vi har nog inte gjort så mycket annat än att sova hittills. Vi gjorde två försök att gå ut igår men det är så varmt att vi gav upp, beställde istället upp mat och fick en skridskoshow till maten, inte fy skam. Med trosor som hjälmar - man tager vad man haver när alla saker är nedpackade på olika håll i världen.

Kvällen avslutades med några meningar;
Mina liggandes på golvet skrikande, lite spark med benen också: "måste vi alltid äta välling" (de vill väl alltid ha välling??)
Estrid som funderande säger "jag trodde Kina såg annorlunda ut". Ja vad svarar vi på den? Vi har inte riktigt fått klart i vad hon förväntade sig heller, för det ville hon inte tala om. Jag kan förstå att hon inte vill tala om det, men hoppas att det kommer att vara som hon förväntade sig bara vi nu kommer i ordning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0